Kastamonu'ya 16 Yeni Doktor Kadrosu Açıldı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Sağlık Bakanlığı tarafından Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu'ya yeni doktor atamalarının yapılacağını duyurdu.
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Sağlık Bakanlığı tarafından Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu’ya yeni doktor atamalarının yapılacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Ekmekci, il genelinde sağlık altyapısının güçlenmeye devam ettiğini vurguladı.
Milletvekili Ekmekci, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Kastamonu'muza hayırlı olsun… Sağlık Bakanlığı'mızca Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında ilimize 7 tabip ve çeşitli branşlarda 9 uzman tabip kadrosu açıldı. Kastamonu'muzu sağlık altyapısı ve personel istihdamında gerekli ve yeterli düzeyde tutmak, sağlık vizyonumuzu sürdürülebilir ve ufkumuzu açık kılmak, vatandaşlarımızın daim sağlıklı olması için ortak akıl ve elbirliğiyle dur duraksız çalışmayı sürdürüyoruz.
Birlikte başaracağız…"
Açılan kadrolarla birlikte Kastamonu’daki sağlık hizmetlerinin güçlenmesi ve vatandaşlara daha hızlı, etkili sağlık hizmeti sunulması hedefleniyor.