Kastamonu Zafer Partisi'nden ilçe ziyaretleri

Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Celal Kafşakoğlu ve parti yöneticileri seçim ziyaretleri kapsamında Çatalzeytin, İnebolu ve Devrekani'yi ziyaret etti.

Kastamonu Zafer Partisi'nden ilçe ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Celal Kafşakoğlu ve parti yöneticileri seçim ziyaretleri kapsamında Çatalzeytin, İnebolu ve Devrekani’yi ziyaret etti.

Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, ziyaretler sonrasında değerlendirmede bulunarak; “Fırtınalı, soğuk bir günde samimiyet ve nezaketleriyle içimizi ısıtan Çatalzeytinli hemşehrilerimizle buluştuk. Seçim kampanyasında yaşanan israfları, sığınmacılar için harcananlara anlattık. Türkiye’nin İstiklal Madalyalı tek ilçesi olan İnebolu İlçemizde hemşehrilerimizle buluştuk. Çelik Miğfer Projemizi anlattık. 4 Deniz 4 Bölge Projesi ile İstanbul sanayisini yurt geneline nasıl yayılacağını konuştuk. AVM’ler değil devlet desteği ile fabrikalar kurarak artık Kastamonu'dan gençlerimizin göç vermeyeceğini söyledik. Küresel ısınmadan dolayı ülkemiz çöl kuşağı tehlikesi altında bu ne yazık ki sadece Türkiye olarak önlem alabileceğimiz bir olay değil bu yüzden kötü senaryoya göre gelecek 40 yılda şehrimizin bulunduğu kuzey topraklarını verimli kullanmamız gerekiyor. Bunun için Kastamonu için olan can suyu projemiz ile ilgilenen vatandaşlarımıza anlattık. Pazar günü Devrekani ilçemizi ziyaret ettik esnaf ve vatandaşlarımız ile müteahhitlere değil çiftçilere garanti vereceğimizi söyledik parti programımızdan bahsettik. Cumhurbaşkanı adayımı Sinan Oğan için tebrikleri kabul ettik. Devrekani halkının misafirperverliği için çok teşekkür ederiz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme