• Haberler
  • Spor
  • Kastamonulu Başkan, Kastamonu'dan Milas'a Transfer Yaptı

Kastamonulu Başkan, Kastamonu'dan Milas'a Transfer Yaptı

Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor'un 2001 doğumlu sol bek oyuncusu Semih Can Şen, Kastamonulu Ersin Köksal'ın başkanlığındaki Dr. Alp Milas Spor'a transfer oldu.

Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor’un 2001 doğumlu sol bek oyuncusu Semih Can Şen, Dr. Alp Milas Spor’a transfer oldu.

2020-2021 yılları arasında Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü yapan ve başarılı çalışmaları ile hafızalara kazınan Kastamonulu hemşerimiz Ersin Köksal’ın başkanı olduğu, Muğla Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun favori takımlarından Dr. Alp Milas Spor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor Kulübü’nden 2001 doğumlu sol bek Semih Can Şen’i transfer etti. 

Kastamonulu Başkan Köksal: ‘Hedef Bölgesel Amatör Lig’

Dr. Alp Milas Spor Başkanı Ersin Köksal, Dr. Alp Gayrimenkul firmasının sponsor desteğiyle bu sezon güçlü bir kadro oluşturduklarını, Semih Can Şen ile daha da güçlendiklerini, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

Kastamonulu Başkan, Kastamonu'dan Milas'a Transfer Yaptı

Dr. Alp Milas Spor Tek Başına Zirvede

Hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Dr. Alp Milas Spor, Muğla Süper Amatör Küme’de namağlup, tek başına zirvede yer alıyor. 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 29 puan toplayan Dr. Alp Milas Spor, en yakın rakibinin 3 puan önünde bulunuyor. 

Bakmadan Geçme