Kastamonulu Bebeklere İlk Hediye Belediye'den
Kastamonu Belediyesi, yeni doğum yapan annelere yönelik 'Hoş Geldin Bebek' projesini başlattı.
Kastamonu Belediyesi, yeni doğum yapan annelere yönelik başlattığı “Hoş Geldin Bebek” projesiyle ailelere hem maddi hem manevi destek sunacak.
Proje kapsamında, dünyaya gözlerini açan miniklere "Hoş Geldin" denilerek Yenidoğan Destek Paketi ve 0-1 ay emzirme yardımı hediye ediliyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada, “Yeni Doğan Destek Paketi ile hem ailelerimizle dayanışmamızı artırıyor hem de yavrularımıza hoş geldin diyoruz” denildi.
‘Bu Kentte Doğan Her Bebek Bizlerin De Evladıdır’
Belediye Başkanı Hasan Baltacı da; “Bu kentte doğan her bebek sadece ailesinin değil bizlerin de evladıdır. Bebeklerimizin büyüme sürecinde ailelerimizin bütçesine katkı sağlamak için Hoş Geldin Bebek Projemizi başlatıyoruz. Başvuruda bulunmak isteyen hemşehrilerimiz 153 Çözüm Merkezi veya Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze taleplerini iletebilirler. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Paketin içeriğinde bebek bezi, zıbın, battaniye, emzik, biberon gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların 153 Çözüm Merkezi'ni arayarak ya da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığıyla talepte bulunabileceği bildirildi.