Kastamonulu İsme Önemli Görevler

2024 Türkiye Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Kadıköy Belediye Meclis Üyesi seçilen Avukat Batuhan Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi de seçildi. Ersoy, hem Kadıköy'de hem İstanbul'da önemli komisyonlara seçildi.

2024 Türkiye Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul Kadıköy Belediye Meclis Üyesi seçilen Avukat Batuhan Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi de seçildi. Aslen Kastamonulu olan 29 yaşındaki Batuhan Ersoy’a hem Kadıköy Belediyesi’nin hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önemli ve kritik pozisyonlarında görev aldı.

Kadıköy Belediyesi Hukuk Komisyonu, Gençlik Spor Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonlarına seçilen Batuhan Ersoy; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ise Hukuk Komisyonu’na seçildi.

Kastamonulu İsme Önemli GörevlerAv. Batuhan Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı ile birlikte.

İBB Hukuk Komisyonu’nda Temsiliyet Kastamonulu İsimde!

Batuhan Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısının ardından şu açıklamayı yaptı: “Yeni dönemin ilk İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısını bugün gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi grubunun tüm önerilerinin en az oy çokluğu ile kabul edildiği yeni dönem ilk toplantımızda, Hukuk Komisyonu’nda partimizi temsil etme görevi de tarafıma verildi. Yeni dönem ve ilk meclis kararlarımız tüm İstanbullulara hayırlı olsun.”

Kastamonulu İsme Önemli Görevler

Batuhan Ersoy Kimdir?

Aslen Kastamonu İnebolu Evrenyeli olan Batuhan Ersoy, 1995 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ersoy, Nottingham Trent Üniversitesi’nde Enerji Hukuku üzerine yüksek lisans yaptı.

Bir dönem uluslararası şirkette hukuk müşavirliği yapan Batuhan Ersoy, şu an kendi işletmelerinde yöneticilik yapmaktadır. 15 yıl üst düzey sporculuk tecrübesi bulunan Batuhan Ersoy, Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanvekilidir.

Batuhan Ersoy’un uzmanlık alanları hukuk, spor, enerji ve uluslararası ilişkilerdir.

Kastamonulu İsme Önemli Görevler


 

Bakmadan Geçme