Kastamonuspor-Ankara Demirspor maçında Trafik Haftası pankartı

GMG Kastamonuspor ile Ankara Demirspor Gazi Stadı'nda karşı karşıya geliyor, takımlar Trafik Haftası pankartıyla maça çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 36'ncı hafta karşılaşmaları oynanıyor. GMG Kastamonuspor ile Ankara Demirspor, ligin 36'ncı haftasında Kastamonu Gazi Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Kastamonu Gazi Stadı'ndaki karşılaşma, bugün saat 15.00'te başladı. Hafif yağış altında başlayan müsabakaya, iki takım ortak bir pankartla çıktı.

TRAFİK HAFTASI PANKARTI

Ülkemizde her yıl 6-12 Mayıs tarihleri arasında Karayolu Güvenliği Günü ve Karayolu Güvenlik Haftası'yla ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen bu etkinliklerle trafik kazalarının önlenmesi için farkındalık oluşturulmaya çalışılıyor.

ORTAK PANKART

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Kastamonu Gazi Stadı'nda GMG Kastamonuspor ile Ankara Demirspor arasında oynanan TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 36'ncı hafta karşılaşmasına iki takım da ortak bir pankartla çıktı.

'Bu yolda sana çok güveniyoruz. Yolumuz dikkat edenlerle, kurallara uyanlarla güvenli' yazılı pankart, Kastamonu Gazi Stadı'ndaki seremonide iki takımın ortak pankartı oldu.

Bakmadan Geçme