• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'den Saldırı Sonrası Açıklama: 'Hesabı Sorulacak'

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'den Saldırı Sonrası Açıklama: 'Hesabı Sorulacak'

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Iğdır'da Iğdırspor taraftarının Kastamonuspor kafilesine yönelik saldırıları sonrası açıklama yaptı. Futbolcular Abdullah Yiğiter ve Yasin Davuş'un yaralandığı saldırılar sonrasında Aygün 'Çocuklarımın akan her kanının hesabı sorulacaktır' ifadelerini kullandı.

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Iğdır'daki TFF 2. Lig Kırmızı Grup Play-Off 3. Tur maçı öncesi ve sonrasında Iğdırspor taraftarının Kastamonuspor kafilesine yönelik saldırılarına yönelik açıklama yaptı.

Futbolcular Abdullah Yiğiter ve Yasin Davuş'un yaralandığı saldırılar sonrasında Aygün; "Çocuklarımın akan her kanının hesabı sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'ün açıklamaları şöyle: "Şu anda benim gündemimde takımımın sağ salim Kastamonu’ya dönmesi var. Tüm mercilere gerekli şikayetler yapıldı. Olmadı Iğdırım olmadı. Iğdır halkıma bu yakışmadı. Çocuklarımın akan her kanının hesabı sorulacaktır. Neden niçin bu kin bu nefret? Bizler kardeşiz."

'Kastamonu Aciz Değildir, Göreve Davet Ediyorum'

Iğdır Valimiz, Iğdır Emniyet Müdürüm, Jandarma Alay Komutanım lütfen görevlerinizi yerine getirin. Kastamonulu aciz değildir. Kastamonulu sever herkesi ama haksızlığa duran dilsiz şeytandır. Iğdır benim ülkemin bir parçasıdır. Bir gurup Iğdırlının yaptığını halen tüm Iğdıra mal etmem ancak Iğdır’da güvenlik zafiyeti var, tüm devlet birimlerimizi göreve davet ediyorum."

Yorumlar 1
H.İbrahim İncekara 22 Mayıs 2024 22:16

Iğdır taraftarı bu çirkin saldırıları devamlı yapıyor. Bundan daha ağır saldırıları Karaman FK 'ya da yaptılar. Ağır ceza verilmeli.

Bakmadan Geçme