• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor'da Kocaelispor Dejavusu Hedefi!

Kastamonuspor'da Kocaelispor Dejavusu Hedefi!

Kocaelispor'u şampiyon yapan Teknik Direktör Fırat Gül'le anlaşan GMG Kastamonuspor'un kadrosunda, geçtiğimiz sezon Kocaelispor'u şampiyon yapan kadrodan 5 oyuncu da yer alıyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, son olarak Kocaelispor’u 2. Lig’de şampiyon yapan teknik direktör Fırat Gül’le anlaşmaya vardı. GMG Kastamonuspor’un kadrosunda, geçtiğimiz sezon Kocaelispor’u şampiyon yapan kadrodan 5 oyuncu da yer alıyor!

Yalçın Kılınç, İlyas Kubilay Yavuz, Yiğitali Bayrak, Samed Ali Kaya ve Okan Eken; geçtiğimiz sezon Kocaelispor’u şampiyon yapıp bu sezon GMG Kastamonuspor’la anlaşmaya varan isimlerdi. Geride bıraktığımız sezon, Kocaelispor’da bu isimlerin teknik direktörü Fırat Gül’dü.

GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktör Fırat Gül’le anlaşmaya varmasının en büyük nedenlerinden birisinin de, Gül’ün bu takımı yakından tanıyor oluşu düşünülüyor.

Kastamonuspor'da Kocaelispor Dejavusu Hedefi!

Hedef Şampiyonluk Dejavusu

Kocaelispor’u şampiyon yapan bu ekip, bu kez Kastamonuspor’un şampiyonluğu için mücadele verecek.

Maç eksiğiyle zirvenin 4 puan gerisinde, üçüncü sırada yer alan GMG Kastamonuspor, kalan haftalarda şampiyonluk için sahaya çıkacak!

Dejavu: Yaşanılan bir olayı daha önceden yaşamışlık veya görülen bir yeri daha önceden görmüş olma duygusu. Anı daha önceden yaşamışlık hâlidir.
 

Bakmadan Geçme