• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün'den O Mesajlar!

Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün'den O Mesajlar!

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirvede yer alan GMG Kastamonuspor’da 24Erzincanspor maçı hazırlıkları sürüyor. GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

‘Almamız Gereken Dersi Aldık’

Aygün: “Etimesgut maçı ile birlikte hepimiz almamız gereken dersi aldık. Şükürler olsun geldiğimiz noktada lideriz ve oynayacağımız daha çok maçımız var.”

‘Hedeflediğimiz Yere Ulaşacağız’

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Aygün: “Takımım lider, lider takıma söyleyecek çok da fazla bir şeyim yok. İnanıyorum, önümüzdeki maçlarda bunu fazlasıyla telafi edeceksiniz. Lig uzun maraton, tabi ki aksilikler olacak ancak sonuçta hedeflediğimiz yere ulaşacağız. Artık önümüze bakıyoruz.”

‘Şampiyonluk İstiyoruz’

Cengiz Aygün: “Bu yola fazlasıyla baş koyduk. Hepiniz de şampiyon olmayı çok istiyorsunuz bunu biliyorum. Bu kent bunu bekliyor, ben çok fazla istiyor ve bekliyorum. Türkiye’nin dört bir yanındaki Kastamonululardan içerisinden geçtiğimiz sürece çok muazzam bir teveccüh var. Çok sayıda teşekkür telefonu alıyoruz.”

‘Şu Aile Ortamının Hakkını Yerdirtmem’

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün: “İyi bir aile olduk. Şu an içinde bulunduğumuz aile yapısı hiçbir yerde yok. Şu aile ortamının hakkını hiçbir yerde yedirtmem. Ben bunu yaşıyor ve görüyorum. Bu aile ortamını kimsenin bozmasına asla izin vermeyeceğim. Bana bu gururu yaşattınız.”

Bakmadan Geçme