Kastamonuspor Teknik Direktörü Eriş'ten açıklamalar

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş 'Yola inananlarla çıkacağız' dedi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş açıklamalarda bulundu. Gelecek sezona ilişkin net ve keskin açıklamalarda bulunan Eriş, şampiyonluk mücadelesi vereceklerinin altını çizerek; “Yola inanmışlarla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Levent Eriş’in açıklamaları şöyle: “Maalesef sonuçlar istediğim gibi olmuyor. Olmasını da çok beklemiyorum. Bunların birçok sebebi var. Ama bunları sorgulayacak değilim. Takımımız Onursal Başkanımız Cengiz Aygün’ün varlığıyla kapanmanın sınırından dönmüş. Yapılanma yılı olarak bu seneye adlandırabiliriz, bardağın dolu tarafını görebiliriz. Kapanma eşiğinden dönen, Cengiz Aygün’ün kişisel çabasıyla tekrar Kastamonu’ya kazandırılmış bir Kastamonuspor var. Bu başlı başına büyük bir başarıdır.”

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

Levent Eriş şöyle devam etti: “Amacım bu işte herkesim paylaşım sağlaması. Başarıyı da, başarısızlığı da paylaşacağız. Bizim hedefimiz gelecek yıl şampiyonluk. Adil bir şekilde önce iç transferi daha sonra dış transferi gerçekleştirmek istiyoruz.”

“MÜCADELE ETMEYEN GİDECEK”

Levent Eriş: “Hayatımda özellikle işimde hiç duygusal olmadım. Biz buraya para kazanalım, zaman geçirelim diye gelmedik. Biz yola inananlarla çıkacağız. Yürüdüğümüz yolda yüreğini ortaya koyanlara ihtiyacımız var. Kim hak etmiyorsa gidecek. Önümüzdeki sene kim şampiyonluğu hayal etmiyorsa, bunun için mücadele etmiyorsa gidecek. Ben kötü polisim. Bu takımın 1’inci Lig’e yükselmesinin yolu herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmeli.”

“BU SEZON İÇİN GELMEDİM”

Teknik Direktör Levent Eriş: “Ben buraya bu sezon için gelmedim. Ben buraya önümüzdeki senenin şampiyonluğu ve hedefi için geldim. Ben bu sezonu düşünseydim, bana teklifte bulunan şampiyonluk iddiası bulunan takımlardan birine giderdim. Benim bu şehirde iki kalbim durdu ve öldüm. Tekrar burada hayata döndüm. Bu özel yere bunun için geldim.”

“BİR SENE DAHA OYALAMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL”

Levent Eriş: “Ben profesyonel olarak bakıyorum ve karşımdakinin de profesyonel olmasını isterim. Şampiyonluk hedefi taşımayan futbolcunun adı ne olursa olsun umurumda olmaz. Yollarımızı ayırırız. Doğru bildiğimden şaşmam. Beni herkesin sevmesine ihtiyacım yok. Yalan ve yalancı bir sektördeyiz, doğrular çok az kaldı. Ben doğruların içinde kalmayı istiyorum. Adil davranıp kalacak ve gidecekleri ayrıştırıyoruz. Bu konudaki düşünler umurumda değil. Cengiz Aygün’ü bir sene daha oyalamamız mümkün değil.”

“SENEYE KEYİF VEREN BİR TAKIM İZLEYECEĞİZ”

Teknik Direktör Levent Eriş: “Artık konuşmaktan çok icraate geçiyoruz. Yeni şeyler yapmak lazım. İyi ki Kastamonu’da Cengiz Aygün gibi bir lider, başkan var. Bayramdan bu tarafa sabahlara kadar bizimle birlikte çalışıyor. Takımımızın gelecek yıl hayata geçireceğimiz reformlara büyük bir destek ve sonsuz kredi veriyor. Biz de seneye keyif veren bir takım izleyeceğiz.”

“YOLLARIMIZI AYIRDIKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Levent Eriş son olarak: “Bu yıl artık gençlerimize daha çok şans vereceğiz. U19 takımından çıkardığımız arkadaşlarımız var. Elimizde kalan futbolcularımız var. Onlarla bir takım yapıp sahaya çıkacağız. Yollarımızı ayırdığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Bakmadan Geçme