• Haberler
  • Spor
  • Kastamonusporlu Erhan Kartal: 'Her Şey İyi Olacak'

Kastamonusporlu Erhan Kartal: 'Her Şey İyi Olacak'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirvede yer alan GMG Kastamonuspor'a 2. Lig ekibi Bucaspor'dan transfer olan Erhan Kartal açıklamalarda bulundu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirvede yer alan GMG Kastamonuspor’a 2. Lig ekibi Bucaspor’dan transfer olan Erhan Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde soruları yanıtlayan Kartal, takıma katkı vermek ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek için çalışacağını söyledi.

Kartal’ın açıklamaları şöyle: “Transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnanın içim o kadar huzurlu ve mutlu ki… Tam bir aile ortamına geldim. Zaten bu aile ortamının sıralamaya yansıdığını görüyoruz. Ben de bu aile ortamının parçası olduğum için gerçekten çok mutluyum. Bu aileye az da olsa katkı verebilirsem ne mutlu bana. İnşallah sezon sonunu iyi bitirip o kupayı buraya getirmek istiyoruz.”

Erhan Kartal: “İdmanlarımız gerçekten çok iyi geçiyor. Rekabet çok iyi. Forma şansı gelirse ben de elimden geleni yapacağım. Kafa olarak çok rahatım. Çok huzurlu ve mutluyum. Kendimi mental ve fiziksel olarak iyi hissediyorum. İnşallah bu da sahaya yansıyacak. Allah’ın izniyle her şey iyi olacak.”


 

Bakmadan Geçme