• Haberler
  • Spor
  • Kastamonusporlu Samed Ali Kaya'dan Iğdır Maçı Açıklaması

Kastamonusporlu Samed Ali Kaya'dan Iğdır Maçı Açıklaması

GMG Kastamonuspor'a Menemen Futbol Kulübü'nden transfer olan ve ilk maçına İnegöl deplasmanında çıkan Samed Ali Kaya, Iğdır maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Kaya, amaçlarının şampiyonluk olduğunu ve bunun için savaşacaklarını söyledi, taraftarı maça davet etti.

GMG Kastamonuspor’a Menemen Futbol Kulübü’nden transfer olan ve ilk maçına İnegöl deplasmanında çıkan Samed Ali Kaya, Iğdır maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Kaya, amaçlarının şampiyonluk olduğunu ve bunun için savaşacaklarını söyledi, taraftarı maça davet etti.

Kastamonusporlu Samed Ali Kaya’nın açıklamaları şöyle: “Müthiş bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Başkanımızla, yönetimimizle, hocamızla, oyuncu arkadaşlarımızla çok kaliteli bir ortamımız var. Çok iyi bir takım var.”

‘Elimizden Geleni Yapacağız’

Kaya: “Direk olarak rakibimizle oynayacağız. Takım olarak bizler bu maça kenetlendik. Kazanmak istiyoruz. Takımımız ilk yarıda ciddi bir başarı elde etti, iyi bir fark oluşturdu. 5-6 puan gerilerden gelerek 7 puan fark açtı. Şimdi tekrar geriye düştük fakat kafamızı kaldıracağız ve ilk yarıdaki aynı konuma gelmek için savaş vereceğiz. Tamamen maça odaklandık. Hepimiz hazır durumdayız. Hocamız kime şans verirse kazanmak için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Maçı bekliyoruz, herkesi de maça davet ediyoruz.”

‘Kendimi İyi Hissediyorum’

Samed Ali Kaya son olarak: “Ben, hazır olabilmek içinde çok çalışıyorum. Hocalarımızın direktifleri yönünde istediklerini yapmaya çalışıyoruz. İyi durumdayım, takımda da daha öncesinden tanıştığımız ve tanıdığım oyuncalar da var. Yabancılık da çekmiyorum. Hocamızla, başkanımızla iç içe bir ortamımız var. Tamamen artık iş bizlerde. Elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız. Kendimi de iyi hissediyorum.”

Bakmadan Geçme