Kayaoğlu Ailesi 22 Yıldır Üretiyor

Abana Tozak Köyünden, Avrasya Terazi, Baskül, Çelik Para Kasası üretici ailesi adına KASİAD'ın düzenlediği 3'üncü KASTEXPO Fuarına katılan firma sahibi Zekeriya Kayaoğlu ürettiği ürünler hakkında açıklamada bulundu.

Zekeriya Kayaoğlu yaptığı açıklamasında, “Kayaoğlu ailesi olarak Abana Tozak köyündeniz. Baskül işini 22 yıldır yapıyoruz. 22 yıldır bu sektördeyiz. Yeni yaptığımız ürünleri tanıtımı için KASTEXPO fuarındayız. Açtığımız stant da yeni ürünlerimizden WRS-LCD basküllerimiz mevcut WRS-LCD baskülünün anlamı nedir. Göstergesi ayrı yerde alt platformu 100 m kadar daha ayrı yerde. Oradan tartıldığınızda ya da ürünü koyduğunuzda göstergeyi ofisinizden ya da büronuzdan görebiliyorsunuz. Bu tip cihazların ebatları 30’a 40’tan başlayıp 120’ye 120 işte 100’de 150’ye kadar daha da büyüyebiliyor. Bu alanda hizmet veriyoruz. Aynı anda vinç basküllerimiz de mevcut vinç basküllerimiz de havaya kaldırıp ürünü cihazın üstünden bir de el terminali cep telefonu gibi düşünün cep telefonu gibi gördüğünüz cihazdan da kilosunu görüyorsunuz ve çıktı alabiliyorsunuz, bu cihazla kaç kilo olduğunu, ne kadar olduğunu, tanıtımını yapmış oluyor ve gün sonunda akşam da kaç tane ürün tarttığınızı, kaç tane stokunuzdan ne kadar mal çıktığını görebiliyorsunuz. Cihazlarımızda işte farklı terazilerimizde 30 kilo bir gramdan sıfır beşten başlar, 1 gr, 3 kilo, 6 kilo, 15 kilo diye devam eder. Çelik, para kasalarımız mevcuttur. Çelik para kasalarımız da mevcut olan en ufak boylarımız 40 santimden başlar, 55 santim, 70 santim, 85 santim, 105 santim, 120 santim. Bunun yanında genel zırhlı kasalarımız mevcuttur. Genel zırhlı kasalarımız da açılmama diye tabir edilen ön tarafları pik döküm. Pik dökümlerin keza işte ateşe karşı dayanıklılığı daha fazladır. Pik dökümlerde 4 saat 5 saat bir kasanın yanmama özelliği vardır. Ekstra olarak yine her türlü nevi hizmette, ağır sanayiye hizmet ediyoruz. Baskül tarzında en ufak boydan işte 80’ne 100’den, bunlarda yani 2 metreye 2 metre kadar devam ediyoruz” dedi. 

‘Etlerin Paylaşımı Daha Rahat Ve Kolay Oluyor’

Hayvancılık sektörü ile ilgili de üretimlerinin olduğunu söyleyen Kayaoğlu; “Aynı anda hayvan sektörü bazında imalatımız var. Hayvan baskülleri, canlı hayvan baskül imalatımız var. Canlı hayvan basküllerinde tarımsal alanda kullanılan basküller 1 metre 2 metre üstündedir. Hayvanın baskülün üstüne çıktığında kilosunu direk sabitler. Herhangi bir zararını size uygulamaz. Kurbanlarda kullanılan ekstra olarak yedili pay terazilerimiz mevcuttur. Yedili pay terazinin anlamı nedir? Hayvanlar çok pahalı olduğu insanlar mecburen için hisselere giriyor, bu hisselerde daha rahat tartım olması ve hisselerin bölünmesi için bir tane terazi ayrı ayrı kovalı şekilde olduğu için bu etlerin paylaşımı daha rahat ve kolay oluyor. Son 3 yıldır bu terazilere çok önem verildi. İnsanlar şimdi buna yöneldi. Ürünlerimiz yerli imalatımızdır. Ürünlerimizde Çin malı bir ürün yoktur. Direkt saçından demirine varana kadar her şey bizim kendi imalatımızdır. Bu ürünleri imal edip aile şirketi olarak dışarıya pazarlıyoruz ve tanıtıyoruz. Bu şekilde çalışmalarımıza ve yeni projelerimize devam ediyoruz, Manav terazilerinde 30 kilogramda hassasiyet 5 gramdan başlar. Ondan sonra 150 kilogram 20 grama kadar fiyat hesaplamalıdır, hafızalıdır, kaç tane hafıza almak istersen ona göre ayarlanabiliyor. Aşağı yukarı bazı cihazlarımızla 15 tane bazı cihazlarımızda 250 tane hafıza vardır. Bunlarla ilgili de kullanım mevcuttur” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme