Kayıp adamın cansız bedenine ulaşıldı

Taşköprü'de, üzerindeki kıyafetleri çıkartıp dere kenarındaki korkuluklara asarak kayıplara karışan 72 yaşındaki adamın cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp adamın cansız bedenine ulaşıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Taşköprü İkinci Çevre Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde evinden ayrılan 72 yaşındaki Muharrem Yıldız’dan yakınları haber alamadı. Bir süre sonra Muharrem Yıldız’ın kıyafetleri yol kenarında bulunan derenin korkuluklarına asılı vaziyette bulundu. Bunun üzerine vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaybolan Yıldız’ın bulunması için çalışma başlattı. Ekipler, Yıldız’ın kıyafetlerinin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. 

Günün ilerleyen saatlerinde Jandarma Komando Arama Kurtarma Timi (JAK) de arama çalışmalarına katıldı. Gökırmak üzerinde ve çevresinde JAK Timi ile İz takip köpek unsuru ve Arama kurtarma köpek unsuru tarafından bölgede inceleme başlatıldı. Aramaya katılan personel ile birlikte Gökırmak nehri boyunca yaklaşık 3 km. yapılan kıyı araması esnasında, Aşağıermece köyü mevkiine 3 km uzaklıkta şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme