Kazada Yaralanan Başkan Uzuner'den Sevindirici Haber!
İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, geçirdiği kaza sonrası tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiğini açıkladı.
İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, geçirdiği kaza sonrası tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiğini açıkladı.
Uzuner, 17 Nisan’da yaşadığı kazanın ardından 24 Nisan’da 4 saat süren bir operasyon geçirdiğini ve sağlığına kavuştuğunu belirtti. Bir süre evinde dinleneceğini ifade eden Uzuner, önümüzdeki hafta başında görevine döneceğini duyurdu.
İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"17 Nisan’da yaşadığım kaza sonrası, 24 Nisan tarihinde gerçekleştirilen 4 saatlik başarılı operasyonla sağlığıma kavuştum. Bugün taburcu oldum; bu hafta evimde dinlenip, önümüzdeki hafta başında görevimin başında olacağım. Bu zorlu süreçte dualarını esirgemeyen, bizzat ziyarete gelen, telefon ve sosyal medya aracılığıyla iyi dileklerini ileten tüm kadim hemşehrilerime ve dostlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Sağlık durumum ve istirahat zorunluluğu nedeniyle mesajlarına ve aramalarına anlık dönüş yapamadığım tüm dostlarımın hoşgörüsüne sığınıyorum. Destekleriniz benim için çok kıymetli. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere. Sağ olun, var olun."
Bakmadan Geçme