KEAH İçin Yeni Planlamalar Yapıldı

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (KEAH) Yataklı AMATEM ve Kapalı Psikiyatri Servisi planlaması ile yataklı yoğun bakım yerleri açılması planlaması yapıldı.

KEAH İçin Yeni Planlamalar Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok; beraberinde Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu,  Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, İl Sağlık Müdürlüğü İnşaat Yapı Teknik Ekibi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretlerinde, Başhekim Prof. Dr. Zafer Ergül, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Gün, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Zemzem Tuba Sönmez,  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erman Yiğit, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erkan Türkmen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin’in de katılımları ile ilimiz ihtiyaçlarına binaen hastaların tedavilerinin yapılabilmesi için, kapalı Psikiyatri Servisi ve yataklı AMATEM planlamaları yapıldı.

Ayrıca; Kastamonu ihtiyaçları da göz önüne alınarak, hastaların yoğun bakım sevkini engellemek ve hastalara yönelik olarak tedavilerinin hastanede yapılabilmesi için, hastane içinde yoğun bakım yerleri açılmasına yönelik gerekli planlamalar gerçekleştirildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme