Kocaelispor'dan 'Şampiyonluk' paylaşımı

Kocaelispor son iki haftaya en yakın rakibinin 6 puan önünde giriyor.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Kocaelispor son iki haftaya en yakın rakibinin 6 puan önünde giriyor. Kocaelispor’un bu iki haftada alacağı puan ya da Bucaspor’un kaybedeceği puan Körfez temsilcisini şampiyonluğa taşıyacak.

Kocaelispor salı günü kendi sahasında GMG Kastamonuspor’u konuk edecek. Yeşil-Siyahlılardan bu maç öncesinde ‘Şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz maç’ açıklaması geldi.

"TARAFTARIMIZI BEKLİYOR OLACAĞIZ"

Kocaelispor’dan yapılan paylaşım şöyle: “16 Mayıs Salı günü saat 15.00’te sezonun kulübümüz adına en önemli virajı olan Kastamonuspor müsabakasında efsane formamız ile sahada olacağız. Nice fedakarlıklar yaparak kulübümüzün zu günlere gelmesinde büyük emeği olan taraftarlarımızın, kazandığımız takdirde matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz bu müsabakanın tarihi hafta içi de olsa armasını yalnız bırakmayacağından asla şüphemiz yoktur. Salı günü; her şartta ve zorlukta takımımızın yanında olan taraftarlarımızı yine aynı yerde, üstümüzde efsane formamızla ve bayraklarımızla bekliyor olacağız.”

Bakmadan Geçme