Kocaelispor ve Vanspor'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Ligi'nde mücadele eden GMG Kastamonuspor'un rakipleri Kocaelispor ve Vanspor'a ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Ligi’nde mücadele eden GMG Kastamonuspor’un rakipleri Kocaelispor ve Vanspor’a ceza verdi.

PFDK KARARLARI

PFDK’nın kararları şöyle: “Kocaelispor Kulübü’ne T. Karacabey Belediye Spor müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ikinci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 28 bin lira para cezası, aynı müsabakada Kocaelispor Kulübü’nün, koltuksuz tribüne seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Kocaelispor Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14 bin lira ile cezalandırılmasına karar verildi. B. Van Spor Kulübü’nün Sarıyer deplasman müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2’nci kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.”

Bakmadan Geçme