KSK bir puana razı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligin 34'üncü haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a konuk oldu.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligin 34’üncü haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu. Etimesgut Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi.  

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor müsabakanın 45’inci dakikasında Fuat Bavuk’un attığı gol ile 0-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi, kırmızı siyahlılar soyunma odasına moralli girdi. Maçın sonlarına doğru ise 83’üncü dakikada ev sahibi Etimesgut Belediyespor’un golü Turan Yılmaz’dan geldi. Müsabakada başka gol olmayınca iki takım sahadan 1’er puanla ayrılmaya razı oldu. 

GMG Kastamonuspor’da U19 takımından A takıma katılan Emir Açıkgöz, müsabakanın ikinci yarısında yine oyuna dahil oldu. İlk kez geride kalan hafta Karacabey Belediyespor maçında oyuna dahil olan Emir bu maçta da forma şansı buldu. 

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor müsabakaya, Eray Birniçan, Ercan Yazıcı, Emre Can Coşkun, Kadir Keleş, Berkan Turan, İsmail Bilgin, Yiğit Ali Bayrak, Ramazan Keskin, Fuat Bavuk, Ergin Keleş, Berkan Aydeniz ilk 11’i ile başladı.  Oyuna, Emir Açıkgöz, Yusuf Talum, Kemal Can Aydemir, Yasin Başaytaç ve Abdülaziz Solmaz ise sonradan dahil oldu. Kırmızı siyahlılarda, Emre Can Coşkun, Fuat Bavuk ve Ergin Keleş sarı kart gören isimler oldu. 

Temsilcimiz bu beraberliğin ardından puanını 38’e yükselterek 15’inci sırada haftayı kapattı. Ev sahibi ekip ise 39 puanla 14’üncü sırada yer alıyor. GMG Kastamonuspor, ligde gelecek hafta sahasında Kırklarelispor’u konuk edecek.

Bakmadan Geçme