• Haberler
  • Genel
  • LGS Değerlendirme ve Analiz Toplantısı Yapıldı

LGS Değerlendirme ve Analiz Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında Şube Müdürleri Halil İbrahim Kara ve Mehmet Sait Aydın, Kastamonu Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Cihan Gülgün'ün ve ortaokul müdürlerin katılımıyla geçmiş yıllara ait LGS Değerlendirme ve Analiz Toplantısı gerçekleştirildi.

LGS Değerlendirme ve Analiz Toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda öncelikle ortaokulların son üç yıl LGS değerlendirmesi, başarı durumları, ders bazında net analizleri ile puan ve net durumlarının analiz ve değerlendirilmesi yapıldı. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı LGS başarının arttırılması için ne gibi faaliyetler yapılması gerektiği, öncelikli alınabilecek önlemler ve çalışmalar hakkında konuşularak ilimiz LGS hazırlık sürecine ait yol haritası üzerinde duruldu.

‘Kastamonu'muzu Daha İleriye Taşıyabiliriz’

Toplantıda konuşan İl Müdürü Gümüş; “Öğrencilerimizin gelecek hedefleri için uzun bir maraton süreci bulunmakta, bu süreçte duraklardan biri olan LGS ile ilgili bilgi paylaşımı için bir araya geldik. Sınav dönemi, öğrencilerimiz için stresli aynı zamanda yoğun bir süreç olabilir. Bu dönemde öğretmenlerimiz ve ailelerimizin desteği öğrencilerimizin sınav stresini yenmede ve başarısında önemli bir etken olacaktır. Hep birlikte hareket ederek Kastamonu'muzu daha ileriye taşıyabiliriz” ifadelerini kullandı. 

Toplantının sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, toplantıya katılan tüm okul müdürlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme