• Haberler
  • Spor
  • Lider Kastamonuspor'un Rakibi Karamanspor: Haydi Gazi Stadı'na

Lider Kastamonuspor'un Rakibi Karamanspor: Haydi Gazi Stadı'na

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un lideri GMG Kastamonuspor, ligin 17'nci haftasında Karaman Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Bugün Gazi Stadı'ndaki müsabaka saat 14.00'te başlayacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un lideri GMG Kastamonuspor, ligin 17’nci haftasında Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Bugün Gazi Stadı’ndaki müsabaka saat 14.00’te başlayacak.

Bu maç öncesinde GMG Kastamonuspor 15 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet neticesinde topladığı 34 puanla zirvede yer alıyor.

Karaman Futbol Kulübü ise 15 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak topladığı 18 puanla 11’inci sırada bulunuyor. GMG Kastamonuspor, Karaman maçını da kazanarak zirvedeki yerini perçinlemeyi hedefliyor. Karaman temsilcisi ise kağıt üstünde daha güçlü olan GMG Kastamonuspor’dan puan ya da puanlar almak isteyecek.

Hakem Kayseri'den

GMG Kastamonuspor ile Karaman Futbol Kulübü arasında pazar günü Gazi Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Kayseri’den Özgür Reha Alıcı yönetecek. Alıcı’nın yardımcılıklarını İzmir’den Uğur Önay ve Adana’dan Ferhat Çalar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kocaeli’nden Ömer Kocabey olacak.
 

Bakmadan Geçme