Liseli Şefler eleme turlarına devam ediyor

Kastamonu'da çok sayıda kurum ve odanın destekleri ile gerçekleştirilen Liseli Şefler Yarışıyor Yemek Yarışması'nın eleme turları 6'ncı ve 7'nci günlerde düzenlenen yarışmalarla devam etti.

Liseli Şefler eleme turlarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valiliği, Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu Belediyesi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı başta olmak üzere çok sayıda kurum ve odanın destekleri ile gerçekleştirilen Liseli Şefler Yarışıyor Yemek Yarışması’nın eleme turları 6’ncı ve 7’nci günlerde düzenlenen yarışmalarla devam etti.

Yarışmanın eleme turunun altıncı gününde Prof. Dr. Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi “Chef Kastamonu” ekibi, Göl Anadolu Lisesi “Aruca” ekibi, 10 Aralık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi “Lavinya” ekibi ve İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu “KİMO” ekibi ile yarıştı. Günün birincisi “Ecevit Çorbası, Mantar Soslu Tavuk Sarma ve Sütlü İrmik Helvası” menüsü ile Aruca ekibi oldu

Yarışmanın jüri üyeliğini Kastamonu İKTM’den Nagihan Yüce, Kastamonu Valiliğinden Levent Kenan, Kastamonu Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Alper Çevik, TÜRSAB’dan Gökşen Gedikkaya ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz gerçekleştirdi. 

7’NCİ GÜNÜN KAZANANI BEYAZ CEKETLİLER EKİBİ OLDU

Eleme turunun yedinci gününde ise Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi “Oklağaçlı Eller” ekibi, Taş Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Taş Eller” ekibi, Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi “Tiridine Bandım” ekibi, 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Beyaz Ceketlilier” ekibi, Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi “Masters” ve “Sarıkılçık” ekipleri ile yarıştı. Günün birincisi “Sütlü Siyez Bulguru Çorbası, Köfteli Patates Paçası ve İnebolu Helvası” menüsü ile Beyaz Ceketliler ekibi oldu. 
Yarışmanın jüri üyeliğini Penbe Handan Filiz Kamburoğlu, KUZKA’dan Abdülsamet Uzun, Fakültemizden Doç. Dr. Aydoğan Aydoğdu, Nihavend Konağından Abdullah Civliz ve Kastamonu MEM’den Mahir İlker Arıcıoğlu gerçekleştirdi.  
 

Bakmadan Geçme