Maarif Modeli Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kastamonu'da, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün katılımıyla 'Maarif Modeli İzleme ve Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.

Kastamonu’da, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ün katılımıyla "Maarif Modeli İzleme ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıda, Maarif Modeli'nin okullarda uygulanışı değerlendirilirken, sürece dair görevli öğretmenlerin görüş ve önerileri alındı.

Toplantıya izleme ve değerlendirme süreçlerinde görev alan öğretmenler katıldı. Öğretmenler, Maarif Modeli’nin sahadaki etkileri, uygulama süreci ve elde edilen sonuçlara dair değerlendirmelerde bulunarak başarılı uygulama örneklerini paylaştı. Modelin etkinliğini artırmak amacıyla yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenlerin Maarif Modeli'nin uygulanmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, onlardan gelen önerilerin titizlikle değerlendirildiğini vurguladı. Maarif Modeli'nin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ülkemizin güçlü geleceğinde büyük öneme sahip olduğunu, öğrencilerimizin değerlerine bağlı bir biçimde becerilerinin artırılması, yetkin ve donanımlı bireyler olarak yetiştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti. Maarif Modeli'nin uygulanmasında büyük bir titizlikle hareket eden tüm öğretmen ve okul idarecilerimize teşekkür etti.

Bakmadan Geçme