Mahallesi İçin Planladıklarını Anlattı

Hepkebirler Mahallesi'nin mevcut muhtarı ve muhtar adayı Ramis Küçüktarakçı, 105 FM Gündem Programı'na katılarak, 31 Mart'ta seçildiği takdirde yapacağı çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu.

Hepkebirler Mahallesi’nin mevcut muhtarı ve muhtar adayı Ramis Küçüktarakçı, kendisini tanıtarak; “3 dönem için adayız. Tarihi bir mahalleyiz. Tarihi eserlerimizin bol olduğu bir mahalle. 10 yıl içerisinde mahallemiz için mücadele ederek, çalışmalarımızı hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik. Başarılı dönemler geçirdiğimi düşünüyorum. Mahallemizde çocuk parkı yoktu. Mahallemize çocuk parkı kazandırdık. Sit alanı olduğumuz için belediye her isteği yere istediğini yapamıyor. Küpçeğiz Camii’miz yıkılmak üzereydi. 2014 yılında muhtar olduğumda ilk iş olarak camimizin Milli Emlak’tan, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne devredilmesini sağladık. Milli Emlak’ta iken ilk etapta dernek kurup, kendi çabamızla restore etmeyi planladık ama bununda zor olduğunu gördük. O dönemki Vakıflar Bölge Müdürümüz elinden gelen yardımı yaptı. Hızlı bir şekilde projesini onaylattık. Yollarımız berbattı, parke ve asfalt çalışmalarını yaptırdık. Çifte Hamam’da su problemi yaşadık. Bu sorunun çözümü için belediyemizle mücadele verdik. Belediyemizle birlikte tarihi bir hamamı çökmekten kurtardık. Nasrullah Camii’mizde drenajı yenilettik. Kefeli Yokuşu’nda sorunlar vardı. Burada onarım yaptırıldı. Belediye ve resmi kurumlarla birlikte birçok çalışma gerçekleştirdik. Belediye biz muhtarlar için çok önemli. Belediye düzgün çalışırsa kaliteli hizmet alırsın. Belediyemizde her şeyi yapmayı gayret ediyor. Biz vatandaşlarımızın taleplerini bir köprü olarak belediyemize iletiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirdik” dedi. 

‘Mahallemi Seviyorum’

Mahallesinde yapılması gereken çalışmalara değinen Küçüktarakçı; “Mahallemizde bir trafik sıkıntısı var. Buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Sokaklarımız dar ve çift taraflı parklar olunca, trafik akışını engelliyor. Bizim bu yönde de taleplerimiz oldu. Belediyelerin parklanma konusunda daha net yaptırım uygulamasını istiyoruz. Muhtarlık hakikaten zor bir görev. Mahallemizde yaklaşık 3 bin vatandaşımız var. Kimsenin kırılmasını istemeyiz. Mahallemi seviyorum. Kültürümüzü koruyan bir mahalleyiz. Mahallemin desteklerini de bekliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme