Mahalli Lig maçları oynandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Mahalle Ligi Projesi adı altında düzenlenen 14-17 yaş arası kız ve erkek sporcuları kapsayan basketbol ve voleybol maçları gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca Mahalle Ligi Projesi adı altında düzenlenen 14-17 yaş arası kız ve erkek sporcuları kapsayan basketbol ve voleybol maçları gerçekleşti.

25-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen maçlar Atatürk spor salonunda oynandı. 

Basketbol maçı sonucunda kızlarda Aytaç Eruz Anadolu Lisesi birinci, Pervaneoğlu Ali MTAL ikinci ve 10 Aralık MTAL üçüncü olurken erkelerde ise Aytaç Eruz Anadolu lisesi birinci, Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Sepetçioğlu MTAL üçüncü oldu.

Voleybol maçı sonucunda kızlarda Pervaneoğlu Ali MTAL birinci, Aytaç Eruz Anadolu Lisesi ikinci ve Kastamonu Kız Anadolu İmam Hatip üçüncü oldu.

Erkeklerde ise; Aytaç Eruz Anadolu Lisesi birinci, Sepetçioğlu MTAL ikinci olurken Taşmektep MTAL üçüncülüğü elde etti. Oynanan karşılaşma sonunda derece elde eden sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Ödüller, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Okul Sporları Şube Müdürü Adem Keloğlu, Basketbol İl Temsilcisi Uğurcan Kütahyalı, Tesis Amirimiz Şükrü Baturoğlu, Spor Uzmanı Abdülkadir Yazan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Torun tarafından verildi.

Bakmadan Geçme