Mehmet Yıldırım AK Parti'den istifa etti

AK Parti üyesi Mehmet Yıldırım, 14 Mayıs seçimlerine çok az süre kala partiden istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Yıldırım AK Parti'den istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti üyesi Mehmet Yıldırım, 14 Mayıs seçimlerine çok az süre kala partiden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasıyla ilgili açıklamada bulunan Mehmet Yıldırım, “Ülkemiz 1946 yılından itibaren çok partili siyasi hayata geçmiştir. Bugüne kadar birçok seçimler yaşadık. 2023 seçimlerine giderken böyle adaletsiz ve haksız seçim ortamı yaşamadık. Basında TRT'de, Anadolu Ajansı'nda ve sosyal medyada tek yönlü haksız yayınlar yetmiyormuş gibi muhalefetin Erzurum mitinginde yapılan tehlikeli ve adaletsiz devlet yaklaşımını kabul etmek mümkün değildir. AKP'nin HÜDA-PAR ve YRP ile anlaşması şeriat isteyenlerin iştahını kabartmış, laik cumhuriyete bir darbe girişimi olmuştur. Daha birçok siyasi kararları kabullenmenin mümkün olmadığından 10 yıllık AKP üyeliğimden istifa ediyorum” dedi.

“SİYASİ HAYATIMI NOKTALAMIŞ BULUNMAKTAYIM”

Kastamonu'daki iktidar ve muhalefet adayları ile hiçbir sorununun olmadığını belirten Yıldırım, “Kendilerine başarılar diliyorum. Türkiye'deki gerginlik beni rahatsız etmektedir. Bundan sonraki siyasi hayatımı noktalamış bulunmaktayım. Seçimlerin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını gönülden diliyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” ifadelerini kullandı.

İnşaat Mühendisi olan Mehmet Yıldırım, 2002 yılında yapılan TBMM 22’nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Milletvekili seçilerek ilimizi Meclis'te temsil etmişti. 
 

Bakmadan Geçme