Memleket Partili Mustafa Başesgioğlu: 'Her evden bir oy istiyorum'

Memleket Partisi Kastamonu Mİlletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminden çekilmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, milletvekili seçimlerinde 'Her evden bir oy istiyorum' ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu'nun açıklamaları şöyle: "Değerli hemşehrilerim, Genel Başkanım Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini saygıyla karşılıyorum. Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları olarak mecliste olmamız gerekliliğine inanıyorum. Sizlerden, her evden bir oy istiyorum."

"SİZLERE HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu şöyle sürdürdü: "Söz veriyorum! Bu kadim şehre ilkeli ve dürüst siyaseti geri getireceğim. Adamı ve parası olmayan bir evladınız,yol arkadaşınız, komşunuz olarak çocuklarınızın bir arkadaşı olarak helal oylarınıza talibim. Sadece Kastamonu için çalışmaz isem yakama yapışın, hesabını sorun. Hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, aynı sizler gibi aynı fırına aynı pazara aynı çarşıya giden bu toprakların öz evladı olarak, sizlere hizmet etmek istiyorum. Önce genç evlatlara, helal kazananlara, alın teri dökenlere, bayrağını, milletini karşılıksız sevenlere, tüm emekçilere güveniyorum. Bu seçimlerin memleketimize, şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun."

Bakmadan Geçme