Memleket'ten istifa CHP'ye merhaba

Memleket Partisi Kastamonu Çatalzeytin İlçe Başkanlığından istifa edip CHP'ye geçtiler.

Memleket Partisi Kastamonu Çatalzeytin İlçe Başkanı Taner Görenek, Memleket Partisi Kastamonu Çatalzeytin İlçe Başkan Yardımcısı Ömür Doğan ve Memleket Partisi Kastamonu Çatalzeytin İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

"MUHALEFETE MUHALEFET ETMEK BİZİ ÜZMÜŞTÜR"

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Memleket Partililer yaptıkları açıklamada “Mevcut iktidarı değiştirip insanlara yeniden umut vaadetmek için çıktığımız bu yolda hedefimiz kendi şahsi menfaatlerimiz değil millet ittifakını destekleyip seçimi ilk turda kazanmaktı.  Geldiğimiz bu noktada 21 yıllık mevcut rejimi değil  muhalefete muhalefet etmek bizi ziyadesi ile derinden üzmüştür. Partide yaşadıklarımız ve gördüklerimiz ilkeli ve dürüst siyaset şiarıma oldukça ters düşmüştür. Memleket Partisi Çatalzeytin kurucu üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayız” ifadelerini kullandılar.

"GELECEK İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANI"

Yeni üyelerin rozetlerini takan Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları yazdı: ”Kastamonu’nun  geleceği için birlik olma zamanı . Aramıza katılan Çatalzeytin Memleket Partisi İlçe Başkanı Taner Görenek, başkan yardımcısı  Ömür Doğan ve yönetim kurulu üyelerine aramıza hoş geldiniz  diyorum. Sana söz birleşe birleşe kazanacağız.”

Bakmadan Geçme