Merkez'in rakibi Gaziantep Nurdağı oldu

Hentbol Kadınlar 2'nci Ligi'nde mücadele eden Esan Akü Merkez Spor Kulübü'nün Play-Off'taki rakibi Gaziantep Nurdağı oldu.

Hentbol Kadınlar 2’nci Ligi’nde mücadele eden Esan Akü Merkez Spor Kulübü’nün Play-Off’taki rakibi belli oldu. Normal sezonu ikinci sırada tamamlayan Merkez Spor Kulübü’nün Play-Off’taki rakibi A grubunu birinci olarak bitiren Gaziantep Nurdağı HEM Spor Kulübü oldu.

Maçlar 2-5 Mayıs tarihlerinde Kırşehir’de oynanacak. Merkez Spor Kulübü, 30 Nisan’da Kırşehir’e giderek kampa girecek.

Süper Lig tecrübesi bulunan Nurdağı’yla zorlu bir maça çıkacak olan temsilcimiz, karşılaşmayı kazandığı taktirde adını çeyrek finale yazdıracak.

Oldukça genç bir kadroyla mücadele eden ve gençlerin tecrübe kazanması amacıyla sezona başlayan Esan Akü Merkez Spor Kulübü, sezon içerisindeki başarılı performansıyla geldiği bu noktada ‘Neden 1’inci Lig olmasın?’ diyor.

“KAZANMAYI AMAÇLIYORUZ”

Esan Akü Merkez Spor Kulübü Antrenörü Cengiz Kesici, Nurdağı’yla eşleşmelerinin ardından şu ifadeleri kullandı: “Süper Lig tecrübesine sahip oyuncuları olan Nurdağı’yla, genç bir ekip olarak mücadele edeceğiz. Zaten amacımız çocuklarımızın tecrübe kazanmasıydı. Bunu da küçüklerde Türkiye şampiyonu olarak taçlandırdık. Sporcularımız sonuna kadar mücadele etmeyi biliyorlar. Nurdağı’yla da sonuna kadar mücadele edip maçı kazanmayı amaçlıyoruz. Kendi mücadele ettiği kulvarlarda başarılı sonuçlara imza atan takımımızın sponsor ihtiyacı olduğunu da dile getirerek, ilgililere sesleniyorum.”

Bakmadan Geçme