• Haberler
  • Spor
  • Merve Erbektaş'tan Kastamonu'ya Veda Mesajı

Merve Erbektaş'tan Kastamonu'ya Veda Mesajı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde kaleci Merve Erbektaş ayrıldığını açıkladı. Erbektaş, 'Kastamonu'ya sonsuz teşekkürler' ifadelerine yer verdi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde kaleci Merve Erbektaş ayrıldığını açıkladı.

Kastamonu Belediyespor’da şampiyonluklar yaşayan 28 yaşındaki deneyimli kaleci, gelecek sezon Romanya’da CSM Slatina-Hentbol takımında forma giyecek.

‘Kastamonu’ya Sonsuz Teşekkürler’

Erbektaş, ayrılığının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kastamonu’da 4 sezon geçirdim. Kupa ve madalyalar kazandım. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan ilk ve tek Türk kadın hentbol takımının bir parçası oldum, bu fırsatı yakaladım. Bu süreçte bana destek olan, yardımcı olan Bülent başkanıma, Kulüp Menajerimiz Ahmet Cevher’e, antrenörlerimize, teknik ekibimize, takım arkadaşlarıma, Kastamonu halkına sonsuz teşekkür ediyorum.”

‘Mutlu ve Heyecanlıyım’

Erbektaş son olarak: “Şimdi yeni bir maceraya başlayacağım. Kariyerimi Avrupa hentbolunun yükselen değeri Romanya’da sürdüreceğim. Umarım bu yeni başlangıç daha güzel günlerin kapısını aralayacak. Bunun için mutlu ve heyecanlıyım. Güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Kastamonu’ya, Türkiye’ye veda, Slatina’ya ve Romanya’ya merhaba…”

Bakmadan Geçme