Metin Ateş'ten açıklama, 'Üne ihtiyacım yok una ihtiyacım var'

İyi Parti Kastamonu ikinci sıra milletvekili adayı Metin Ateş, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada 'Üne ihtiyacım yok una ihtiyacım var' dedi.

İyi Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi 28'inci dönem Kastamonu milletvekili aday tanıtım toplantısı Rüya Düğün Salonu’nda yapıldı.

İyi Parti Kastamonu 2'nci sıra milletvekili adayı Metin Ateş, burada konuşma yaptı. Ateş'in burada yaptığı konuşma şu şekilde: "Ben bu yola sizler için çıktım. Zengin olma derdim yok. Mal biriktirme derdim yok. Bırakacak kimsem de yok. Yani Metin Ateş milletvekili olmuş, bakan olmuş, belediye başkanı olmuş, böyle bir ün yapmaya da ihtiyacım yok. Bana Cenab-ı Allah o ünü verdi, ardından da Türkiye Cumhuriyeti Devleti verdi. İspatı da burada. (Şehit madalyası) Benim üne ihtiyacım yok, una ihtiyacımız var. Bu millet ekmek yesin, un lazım. Ekmek yapalım da bu millet ekmeğini yesin. Soğan olmuş 30 lira…"

"ADALET YOKSA..."

İyi Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ateş şöyle devam etti: "Devlet yönetiminde liyakat bitti, adalet bitti, ben bunu hakim kararıyla dolandırılmış birisi olarak söylüyorum. Benim can verdiğim devlette maaşla çalışan hakimler, müvekkilini satan avukatlar tarafından dolandırıldım. Şehit babasına bunu yapanlar başkalarına ne yapmaz? Adalet yoksa cinayetler bitmez. Adalet yoksa terör bitmez, adalet yoksa ekonomi düzelmez. Adalet yoksa enflasyon düşmez. Biz bu yola bunlar için çıktık."

"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE ETMEK İÇİN ADAY OLDUM"

İyi Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Metin Ateş: "İyi Parti’yi terör örgütleriyle ve terör örgütlerinin uzantısı, siyasi partilerle ilişkilendirenler var. Buradan onlara, sesleniyorum. Siz şehide kelle diyenlere oy verdiniz. Habur’da seyyar mahkeme kurulurken alkışladınız. Öcalan’ı televizyona çıkardılar, alkışladınız. Bizim ciğerlerimiz yanarken siz alkış tuttunuz. Şehitlerin kaldığı yer iki metrekare yol iken terör örgütü lideri, bebek katilinin odasını on iki metreye çıkardınız, bir de televizyon verdiniz utanmadınız. O mecliste terör örgütleriyle, onların uzantısı partilerle mücadele etmek için aday oldum. Yarın huzuru mahşerde ‘Kandırıldık’ mı diyeceksiniz? Ağa babanız ‘Kandırıldık’ dediydi. FETÖ’yü terör örgütü yapana kadar besleyenlerden bizim alacak icazetimiz yoktur. Biz ne yaptığımızın farkındayız. Kim terör örgütleriyle uzantısı partileriyle ilişkisi varsa Allah onları kahrı perişan eylesin. Biz İyi Parti olarak bu ülkede yaşayan dini, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun yeter ki bu milletin milli ve manevi değerlerine sahip çıksın, bayrağına sahip çıksın, toprağına sahip çıksın, biz bunu istiyoruz. Bunların hepsine de Türk milleti diyoruz. Yaşasın Türk milleti, var olsun Türkiye Cumhuriyeti.”

Bakmadan Geçme