• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Biz İnsanımızı Seviyoruz'

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Biz İnsanımızı Seviyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın: 'Biz İnsanımızı Seviyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşın beklenti ve taleplerini dinleyen Aydın, özellikle insan odaklı bir belediyecilik yapacaklarını ifade etti. Programları kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret eden Aydın; “Bizim en kıymetlilerimiz bu vatana hizmet ederken şehit olan, gazi olan kardeşlerimiz ve bizim en önemli sorumluluğumuzda onların geride bize emanet ettikleri yakınları, evlatları. Bizde onlar için var olacağız” diye konuştu.

‘Kalplerde Güvenin Ve Samimiyetin Adresi Olacağız’

Gaziler ve şehit ailelerinden gelecek her türlü talebin çözümü ile bizzat ilgileneceğini, vatan sevdalılarına hak etikleri değeri göstermek için belediye başkanlığı görevini önemsediğini ifade eden Başkan Adayı Yüksel Aydın; “Biz insanımızı seviyoruz. Kamuoyunda sert mizaçlı olduğum ifade edilmiş olsa da biz yerine göre Yavuz oluruz yerine göre Yunus oluruz ama asıl gayemiz kalplerde güvenin ve samimiyetin adresi olarak kalmaktır” dedi.  

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu ve üyeleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Dursun Kan ve üyeleri Başkan Adayı Yüksel Aydın’a başarı temennilerinde bulunurken, Aydın ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme