MHP'den 'Milli Birlik ve Beraberlik' yürüyüşü

Kastamonu Kışla Parkı'nda toplanan partililer, seçim otobüsü eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na kadar ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla yürüdüler.

MHP'den 'Milli Birlik ve Beraberlik' yürüyüşü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Kışla Parkı’nda toplanan partililer, seçim otobüsü eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla yürüdüler.

Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu ve MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Engin Uzuner, Alperen Özmen ve Emin Çınar konuşma yaptı.

MHP İl Başkanı Emre Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferinin sahalara yansıdığını ifade ederek; “Sizler MHP’nin güçlü parlayan yıldızısınız. Milletvekili adaylarımızla birlikte sizler en içten şekilde selamlıyorum. 14 Mayıs akşamı siz değerli dava arkadaşlarımızla bu meydanlarda zafer çığlıkları atacağız” dedi.

“EMİN OL KASTAMONU”

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, partilileri selamlayarak; “İlk günden beri hep ‘Aday belli karar net’ dedik. Bugün meydanı dolduran değerli dava arkadaşlarımız yarın akşamın zafer müjdesini bugünden veriyorlar. 4 yıl önce çıktığımız yerel yönetim seçiminde ‘Kastamonu galip gelecek’ demiştik. Allah’a şükürler olsun 3 hilalli sancağı kalemize diktik. Şimdi 8 yıldır eksikliğini duyduğumuz milliyetçi hareketin bize temsiliyeti için, dava arkadaşlarım hepinizin huzurunda bugün diyoruz ki ‘Emin ol Kastamonu’ varlığımız Türk varlığını armağan olsun” diye konuştu.

“KASTAMONU YİNE 3 HİLALE OY VERECEKTİR”

MHP 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Engin Uzuner, seçimi yüzyılın seçimi olarak değerlendirerek; “Türkiye’yi bataklığa boğmak isteyenler bugün birleşmiş, Türkiye ile oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Türkiye’deki bu oyunları bozmak için Genel Başkan’ımız ‘Her şeyden önce Türkiye’, ‘Adayımız belli kararımız net’ diyerek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın adaylığını açıklamıştır. Bizlere düşen bu görev, Türkiye’nin her tarafında bunu düşünerek seçimde oy kullanmaktır. Oyunuzu kullanarak o sandığa gittiğiniz zaman çocuğumuzu, geleceğimizi düşünerek oy kullanalım. Kastamonu her ne kadar MHP’ye küsüp başka partiye gitmiş olsa da seçimde kalbini ve vicdanını dinleyerek sandığın başına gidip yine 3 hilale oy verecektir. Komşunuza, küs olduğunuz akrabanız dahi olsa bir oy MHP’ye bir oy Sayın Cumhurbaşkanı’mıza oy isteyelim. Bunu isterken Kastamonu’nun geleceği, Kastamonu’nun bugünkü durumundan 2-3 kat daha ilerlemesini istiyorsak, meclise güçlü şekilde gidersek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın arkasında daha güçlü durarak Kastamonu’muza alınacak ve yapılacak hizmetleri daha güzel bir şekilde alırız. Bunun acısını yaşayan bir kardeşiniz olarak 2009-2019 on yıl muhalefet partisi olarak İnebolu belediye başkanlığı yaptım. Bunun ezikliğini çok çektim. Binlerce insan geldi teftiş etti. Kastamonu’nun yüzde 70’ine hitap ettiğimiz 7 tane belediye başkanlığımız var. Sizden ricam Kastamonu’da oy kullanırken Kastamonu’nun geleceği ve gelecek olan tüm genç nesillere, ekmek kapısı açılacak istihdamı sağlayacak şekilde düşünerek oy kullanalım” dedi.

“NAMAZIN KAZASI OLUR BU SEÇİMİN KAZASI OLMAZ”

MHP 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Alperen Özmen, seçimin öneminden bahsederek; “Bu seçim hac ile hilalin, hak ile batılın seçimidir. Karşımızda kendini bilmez bir millet ittifakı denilen bir ittifak bulunmakta. Kastamonu’nun özünde hain yoktur. Kastamonu’nun özünde bozukluk yoktur. Kastamonu’nun mayasında şehitler vardır. Şehitler ve evliyalar diyarı Kastamonu bu oyunu bozacaktır. Allah nasip ederse mücadelemizi yarın sonlandıracağız. Teröristlere bir Osmanlı tokadını bu şehirde hepimiz atacağız. Biz bu memleketin bekası için aylardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu memleketin iyiliği için doğru bildiklerimizi halkımıza anlatmak için burada bizimle beraber olan il ilçe teşkilatları, yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, ocak başkanlarımız buradalar. Ben hepsine teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Şunu bilmenizi istiyorum ki namazın kazası olur bu seçimin kazası olmaz” diye konuştu.

“KASTAMONU KALESİ 3 HİLALE HASRET KALDI”

MHP 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Emin Çınar ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücünü vurgulayarak; “Birileri milliyetçi hareket partisinin gücünü görmedi. Birileri milliyetçi hareket partisinin gücünü hissetmedi. Oysa ki bu güç burada, bu yürek burada, bu kanat, bu iktidar burada. Zaferi Allah’ın resulü ile beraber kazanacağız inşallah. Kastamonu Kalesi nazlı 3 hilale hasret kaldı. 8 yıldır milletvekilimiz yok. Hepinizden söz istiyoruz. Allah nasip ederse sandıklar açıldığında ülkücü iradenin tecellisini hep beraber o kalenin burçlarına bayraklarımızla dikeceğiz. Biz size güveniyoruz. Bir yıldır ‘Aday belli karar net’ diyoruz. Bu birlikteliği ve güveni sizlerden aldığımız güçle devam ettiriyoruz. Zafer ülkücü ve inananların olacaktır inşallah” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme