MHP İl Başkanı Şahin: 'Kimsenin teşkilatımızı yıpratmaya hakkı yoktur'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonuçlarına değinerek açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Şahin: 'Kimsenin teşkilatımızı yıpratmaya hakkı yoktur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonuçlarına değinerek açıklamalarda bulundu.

MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek; “Öncelikle 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim süresi boyunca çalışmalarımıza destek veren tüm dava arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi ülke genelinde seçimden başarıyla çıkmıştır. Kastamonu özelinde yaşadığımız bu olumsuzluktan dolayı Kastamonu İl Başkanlığı olarak sandık sandık sonuçları değerlendirmiş olup eksikliklerimiz, hatalarımız teşkilatımız tarafından masaya yatırılmıştır” dedi.

“KİMSENİN TEŞKİLATIMIZI YIPRATMAYA HAKKI YOKTUR”

Tüm teşkilatlar olarak sahada çalıştıklarını söyleyen Şahin; “Kastamonu İl Başkanlığı olarak görevlendirildiğimiz gün itibarı ile çok kısa bir süre içerinde teşkilat içi yapılanmalarımız ve hemen akabinde Türkiye tarihinin en önemli seçimi olan 14 Mayıs seçimlerine girilmiştir. İl başkanlığı olarak bu kısa süre zarfı içerisinde 19 ilçe teşkilat yapılanmalarımız gerçekleştirilmiş, seçim programlarımız, saha çalışmalarımızın bir an evvel sağlıklı bir çalışma ile sağlanabilmesi için çalışmalar kaydedilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu il ve ilçe teşkilatları gece-gündüz saha çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Özellikle yerelde güçlü olduğumuz belediyelerimizin bölgesinde aldığımız sonuçlar enine boyuna incelenmektedir. Burada birilerini hedef göstermek teşkilat içi değerlendirilmesi gereken konudur. Kimsenin bunu yapmaya, teşkilatımızı yıpratmaya hakkı ve haddi yoktur. Sandıklardan gelen sonuçlar önceki seçimlerden bu zamana kadar nerelerde hata olduğunu gün yüzüne çıkarmıştır. Kendini Kaf Dağlarında görenler biz değil, ben diyenlerin partimize verdiği zararlar ortadadır. Bunlar yeri zamanı geldiğinde teşkilat içi gerçekleşecek toplantılarımızda ve kongrelerimizde masaya yatırılması gereken konulardır” ifadelerini kullandı.

“KİMSE TEŞKİLATIN ÜZERİNDE DEĞİLDİR”

Emre Şahin son olarak; “Sosyal medya hesapları üzerinden değerlendirmelerin partimize bir faydası olmadığı aşikardır. Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak seçim çalışmalarımız ilk günden son güne kadar Cumhur İttifakı çerçevesinde gerçekleşmiştir. Saha çalışmalarımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilebilmesi için mücadele verilmiştir. Şu an itibari ile seçim henüz bitmemiş ve 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim için hazırlık ve planlamalarımızı devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak amacımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde tekrar seçilmesini sağlamaktır. 28 Mayıs seçimlerinin ardından Kastamonu özelindeki oy kayıplarımızın nedenleri ve etkileri enine boyuna değerlendirilecektir. Şunu kimse unutmamalıdır; kimse teşkilatın üzerinde değildir! Alınan oy oranları bunu açık bir şekilde göstermiştir. Hepimizin şapkayı önüne koyup değerlendirmeyi yapması gerekmektedir. Gece-gündüz çalışıp 2024 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kastamonu ve ilçelerinde gereken ne ise yapıp başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur” dedi.
 

Bakmadan Geçme