MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Çınar: 'Destan yazacağız'

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar, 'Hep beraber destan yazacağız' ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu'dakiseçim çalışmalarını sürdürüyor. MHP'nin Kastamonu seçim çalışmalarının bugünkü duraklarından birisi Kuzeykent Sanayi Sitesi oldu. 

Kastamonu Kuzeykent Sanayi Sitesi ziyaretinde MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, MHP Kastamonu birinci sıra milletvekili adayı Emin Çınar, MHP Kastamonu ikinci sıra milletvekili adayı Alperen Özmen ve partililer yer aldı.

"HEP BERABER DESTAN YAZACAĞIZ"

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar, konuyla ilgili sosyal medyasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "MHP Kastamonu İl Başkanımız Sayın Emre Şahin, İl yönetim kurulu, Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Galip Vidinlioğlu ve MHP Kastamonu Milletvekili Adayımız Sayın Alperen Özmen ile beraber kuzeykent sanayi sitesi esnaflarımız ile bir araya geldik. Akabinde, 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Partimiz Milliyetçi Hareket Partisi'ne desteklerini talep ettik. Memleketimizin sanayi hamlesinde önemli bir yere sahip olan kıymetli esnaflarımıza saygılarımı sunuyor, Bizleri teveccüh ile karşılayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 14 Mayıs'ta hep beraber destan yazacağız!"

Bakmadan Geçme