• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın'dan Ezberbozan Davranış

MHP Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın'dan Ezberbozan Davranış

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kastamonu Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın, ezberbozan davranışlara imza atıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın, ezberbozan davranışlara imza atıyor. 

Daha önceden AK Parti’den Şenpazar Belediye Başkanlığı yapan Suat Saygın, Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan adaylığının açıklanmasının ardından ilk iş olarak AK Partili Belediye Başkan Adayı ve belediye başkanı Cem Çınar’a başarı dileği iletti.

MHP Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın; “Halef selef rakip olduk. Hadi bakalım kolay gelsin” ifadelerine yer verdi.

MHP İl Başkanı Emre Şahin’le Birlikte İlçede Temaslarda Bulundu

MHP İl Başkanı Emre Şahin’le ilçede temaslarda bulunan Kastamonu Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın, çalışmaların iyi gittiğini söyledi.

Saygın; “İlçemizdeki bürokratlarımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. Çalışmalarımız iyi gidiyor” ifadelerini kullandı.

Kastamonu Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın

AK Parti ve CHP Heyetleriyle Biraraya Geldi

MHP Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın, seçim çalışmaları kapsamında Şenpazar’a giden AK Parti ve CHP heyetlerine de hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak’la birlikte fotoğraflar paylaşan Saygın, konuyla ilgili olarak; “Ben AK Parti’den Şenpazar Belediye Başkanı olduğum dönemde de aynı tavırdaydım. Sonuçta ilçelerimize gelen misafirlerimiz. Doğan Bey’le belediye başkanı olduğum dönemden iyi bir iletişimimiz var. Bence bu davranış, olması gereken de bir davranış” dedi.

Kastamonu Şenpazar Belediye Başkan Adayı Suat Saygın

Bakmadan Geçme