Milletvekili Baltacı, sandığa davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hasan Baltacı, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimleri için Kastamonuluları sandığa davet etti ve Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

Milletvekili Baltacı, sandığa davet etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hasan Baltacı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için Kastamonuluları sandığa davet etti ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde sandığa gidip oy kullanan tüm Kastamonululara teşekkür eden Milletvekili Hasan Baltacı, “5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da gecemizi gündüzümüze katacağız. Kastamonu’nun; sağlıkta, eğitimde, sanayide, turizmde, tarımda, ulaşımda hakkını alabilmesi için ter dökmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KASTAMONU’YU SEVEN SANDIĞA GELSİN”

Cumhurbaşkanlığı seçiminde sadece 1.Tur’un geride kaldığını belirten Milletvekili Baltacı, “Biten 1’inci Tur’dur. 2’nci Tur’da bu ülkeyi hakla hukukla adaletle buluşturmanın, iyilikle güzellikle buluşturmanın zamanıdır. Kastamonu’yu seven bizimle omuz omuza versin. Kastamonu’yu seven sandığa gelsin” ifadelerini kullandı.

“KASTAMONU HAKKINI ALSIN DİYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kastamonuluların verdiği görevin ve sorumluluğun farkında olduklarını belirten Milletvekili Hasan Baltacı, “14 Mayıs’ta bizi tercih etmiş olsun, olmasın sandığa giderek oyunu kullanan tüm hemşerilerime öncelikle teşekkür ediyorum. Bu şehrin esnafına teşekkür ediyorum. Bu şehrin işçilerine, işverenlerine teşekkür ediyorum. Bu şehrin memurlarına, emeklilerine, çiftçilerine, orman köylülerine teşekkür ediyorum. Bu şehrin yurtsever gençlerine, ülkücü gençlerine teşekkür ediyorum. Bu şehri şehir yapan kadınlarına teşekkür ediyorum. Kastamonu’nun sesi Meclis’te gür çıkmaya devam etsin diyen, Kastamonu hakkını alsın diyen tüm Kastamonululara teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz görevin ve sorumluluğun farkındayız. Buna layık olabilmek için 5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da gecemizi gündüzümüze katacağız. Kastamonu’nun; sağlıkta, eğitimde, sanayide, turizmde, tarımda, ulaşımda hakkını alabilmesi için ter dökmeye devam edeceğiz” dedi. 

BU ÜLKEYİ ADALETLE BULUŞTURMAYA KARARLIYIZ”

2’nci Tur’da Türkiye’yi hakla, hukukla, adaletle buluşturmaya kararlı olduklarını belirten Milletvekili Hasan Baltacı, “14 Mayıs’ta yapılan seçimde sandıktan değişim talebi çıkmıştır. Biten 1’nci Tur’dur. 2’nci Tur’da bu ülkeyi hakla hukukla adaletle buluşturmanın, iyilikle güzellikle buluşturmanın zamanıdır. Biz kararlıyız; Bu ülkeyi adaletle buluşturmaya kararlıyız. Sinan Ateş’i katledenleri yargı önüne çıkarmaya kararlıyız. Tüm mültecileri ülkelerine geri göndermeye kararlıyız. Asgari ücreti yoksulluk sınırının üstüne çıkarmaya, en düşük emekli maaşını da asgari ücretin altında bırakmamaya kararlıyız. Bu memleketin vergilerini beşli ihale çetelerinden geri almaya kararlıyız. Lüks ciplerinde pudra şekeri çekenlerin devam eden şatafatlı yaşantılarını seyretmemeye kararlıyız. Uyuşturucu satanlarla, onları koruyup kollayanlarla, bu ülkeyi uyuşturucu baronlarının oyun alanı haline getirenlerle hesaplaşmakta kararlıyız. Türk Bayrağı değil Türkiye Bayrağı diyen, anayasada değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeler olmaması gerektiğini savunan, bekâr ve yalnız yaşayan kadınları sahiplendireceklerini söyleyen, Gaffar Okan’ın katilleri, domuz bağcılarını bu Milletin Meclis’ine sokanları, siyasetin çöplüğüne göndermekte kararlıyız. Milletin evlatlarını mülakatlarda eleyip oğlunun kızının, eşinin dostunun, torpille atamasını yapanlardan çocuklarımızın hakkını almaya kararlıyız. Biz bu devleti yeniden halkın devleti yapmakta kararlıyız” ifadelerini kullandı. 

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Hesap sormak, vatandaşın hakkını geri almak için Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirten Milletvekili Baltacı; “Biz bu vatanı sokakta bulmadık! Bu memleketin her karış toprağı bizim, Kastamonu bizim, bu ülke bizim. Önümüzde 10 gün var. Tekrar sandıklara gidip oy kullanacağız. Depremzedeye gönderilmeyip satılan çadırların, yangın olduğunda hangardan çıkarılmayan uçakların hesabını sormak için, diplomalı ama işsiz gençlerimiz için, kadınların ve çocukların güvende yaşayabilmesi için, Cumhuriyeti geri alabilmek için, Putin’in kapısında beklememek, Trump’a bu ülkenin onurunu çiğnetmemek, Biden’dan aylarca telefon beklememek için, tam bağımsız bir Türkiye için; Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu ülkenin 13’üncü Cumhurbaşkanı yapmalıyız ve yapacağız. Seçimi kazanmak için terör örgütünün propagandasını yapmaktan çekinmeyenlere inat, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmalıyız ve yapacağız. 28 Mayıs’ta; Kastamonu’muz ayağa kalksın. Kastamonu’yu seven bizimle omuz omuza versin. Kastamonu’yu seven sandığa gelsin” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme