• Haberler
  • Eğitim
  • Milli Eğitim, Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Milli Eğitim, Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında kurum idarecileri ile haftalık planlama ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıda, geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci'nin açılışını ve aynı zamanda ilk dersini yaptığı Kastamonu Öğretmen Akademileri'nin yapacağı çalışmalar görüşüldü. Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nde faaliyet takvimine göre yapılan çalışmaların gerçekleşme durumları, geleneksel çocuk oyunlarının okul bahçelerinde yeniden hayat bulması amacıyla okullarımızın yaptığı ve yapacağı çalışmalar ele alındı. İş birliğini güçlendirmek ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasına katkı sağlamak amacıyla diğer kurum ve kuruluşlarla imzalanan ve imzalanması planlanan protokollerle ilgili hususlar görüşüldü. Bakanlığımızca yakın zamanda başlatılan Sosyal Sorumluluk Programına okulların katılım durumu ve faaliyet planları değerlendirildi. 

Ayrıca okul sporları, yerel, ulusal ve uluslararası projeler, hizmet içi eğitim faaliyetleri konuları da görüşülen konular arasında yer aldı. 

Bakmadan Geçme