Milli Eğitim Okul Ziyaretlerini Sürdürecek

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında kurum idarecileri ile haftalık planlama ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Yaşar Tutkun, Müdür Yardımcıları Mesut Şeker ve Yaşar Dolapcı, Şube Müdürleri Gülseren Anbarcı, Halil İbrahim Kara, Vedat Terlemez, Gürsel Yıldız, Mehmet Sait Aydın, Adem Türkmenoğlu, Mücahit Kılınç'ın katılım sağladığı toplantıda birinci dönemin değerlendirmesi yapıldı. 

Birinci dönem toplantılarında gündeme getirilen akademik başarıların yanında sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin ilçelerde ve merkez ilçede gerçekleşme durumu değerlendirildi. İkinci dönem okul ve ilçe ziyaretlerinin süreceği vurgulandı. Dilimizin Zenginlikleri Projesi faaliyet takvimine göre yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Okul sporlarında ilimizde büyük bir ivme kazanıldığı belirtildi. Bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmaların devam edeceği, ortak sınavlarla ilgili düzenlemelerin takip edileceği, okuma alışkanlıklarının artırılmasına yönelik çalışmalar yapılacağı vurgulandı. AR-GE Projelerinde artış olduğu belirtildi. Mesleki ve Teknik Eğitimde ilimizdeki kurum ve kuruluşlarla çalışmalarımızın devam edeceği ve ilimizdeki sektörel ihtiyaçların belirleneceği ifade edildi.    

Toplantıda ekip ruhuyla çok güzel çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaların bundan sonra da devam edeceğine inancının tam olduğunu ifade eden İl Müdürü Gümüş; “Geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de ekip ruhuyla Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme