Mimarlar Odası'ndan Rektör Topal'a Ziyaret

TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Fatih Emre Aydar ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Tolga Akyürek ve Selman İzbeli'den oluşan heyet, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, şehrin mimarlık ve şehircilik alanındaki güncel gelişmeleri ve iş birliği olanaklarını değerlendirildi. Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, Kastamonu'nun kültürel mirasını koruma ve şehrin gelecekteki planlamasına dair fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Topal, Mimarlar Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehirdeki mimarlık ve şehircilik projelerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti ve Kastamonu Üniversitesi ile Mimarlar Odası arasında iş birliği alanlarını genişletmeye yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Aydar başkanlığındaki heyet ise ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Topal’a teşekkür ederek, Kastamonu Üniversitesi ile Mimarlar Odası arasında gelecekte yapılabilecek ortak projeler için çalışma isteğini dile getirdi. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 
 

Bakmadan Geçme