Minik Eller Fidanları Toprakla Buluşturdu

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan ortak protokolle 'Mucize Görmek İstersen Bir Tohum Ek!' sloganı ile uygulayama konulan 'Okuldaki Çiftlik Projesi' kapsamında Kuzyaka Ortaokulu'nda 40 adet fidan çocukların elleriyle toprakla buluşturuldu.

Proje ile seçilen okulda eğitim alan çocukların; tarım, orman, doğa ve doğal yaşam konularında farkındalık oluşturmaları, bilinçlendirilmeleri, aidiyet duygusu geliştirmeleri ve tüm bunlar için harekete geçmeleri hedeflendi.  Minik Eller Fidanları Toprakla Buluşturdu

Programa İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Özcan Gazioğlu, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdür V. Uğur Ertop, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdür V. Ümit Uçar; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Kara; Kuzyaka Ortaokul Müdürü İrfan Konuşoğlu, Kuzyaka Ortaokul Müdürü Yardımcısı İsmail Dereli ile değerli öğretmen ve öğrenciler, Proje Yürütücüleri Ziraat Mühendisi Ömür Onur ile Sosyolog Aysu Köserecep ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube personeli Ziraat Mühendisleri Ali Ortaakarsu, Harun Demirci, Ferhat Özgüvercikli ve Kadir Çavdar katılım sağladı.

Öğrenciler ile gerçekleştirilen fidan dikimin ardından öğrenciler için piknik etkinliği düzenlendi. Öğrencilerle edilen sohbet ve piknik etkinliğin ardından fidan dikimi programı son buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme