Muhasebe Haftası Kutlandı

Muhasebe Haftası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Muhasebe Haftası Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çelenk sunma törenine Kastamonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Numan Serdar Kulaksızoğlu ve Kastamonu Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Muhasebe Haftası KutlandıÇelenk sunma töreninde konuşma yapan Kastamonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Numan Serdar Kulaksızoğlu; “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler olarak yüz yıldır Cumhuriyetimizle ve mesleğimizle gurur duyuyoruz. Mesleğimiz, Cumhuriyetimizin ve toplumumuzun gelecek gücünü oluşturan temel taşlardan biridir. Her geçen yıl, işletmelerin finansal sağlığını koruma ve güçlendirme misyonunu üstlenen mali müşavirler, ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Mali Müşavirler üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışmaktadır. Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan bir meslek oluşturduk. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet vermekteyiz. Ülkemizin ve işletmelerimizin gelişimi için çalışmaktayız” dedi.

‘Hizmetlerimiz Ülke Ekonomisinin Gelişimine Önemli Katkı Sunmaktadır’ 

Açıklamalarına devam eden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Numan Serdar Kulaksızoğlu; “Başta Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına verilmesi gereken, beyanların tanzimi, gönderimi, denetimi ve veri akışı meslek mensuplarımız tarafından yapılmaktadır. Ayrıca KGK, TÜİK, BDDK, SPK, EPDK ve Hazine Müsteşarlığı, KOSGEB, İŞKUR, TKDK Ticaret Odaları ve Borsaları gibi ekonomideki diğer düzenleyici ve denetleyici kamu kurumları da meslek mensuplarımızın hizmetlerinden yararlanmaktadırlar. Sistemin başarılı çalışmasında kamu görevlileri kadar meslektaşlarımızın payının en üst seviyelerde olduğu bütün kamuoyunca bilinmelidir, Meslektaşlarımızın yaptıkları görevler, kamu maliyesine ve ülke ekonomisinin gelişimine önemli katkı ve enformasyon sunmaktadır. Ülkemizin ve cumhuriyetimizin menfaatleri için geçmişte pandemi, deprem ve ekonomik kriz ortamlarında nasıl ekonomiye yön verdi isek bundan böylece iyi zamanlarda olduğu gibi kötü ve zor zamanlarda da devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme