MÜSİAD Başkanı Sevgilioğlu'ndan OSB'ye Ziyaret

Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret eden Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD), bölgenin ekonomik potansiyelini değerlendirdi.

Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret eden Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD), bölgenin ekonomik potansiyelini değerlendirdi.  Ziyaret kapsamında, Kastamonu OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Bölge Müdürü ile bir araya gelen dernek üyeleri, işbirliği ve yatırım fırsatlarını ele aldı.

MÜSİAD Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, ziyaretin amacını: "Kastamonu OSB gibi önemli bir sanayi bölgesini ziyaret ederek, bölgenin ekonomik dinamikleri hakkında bilgi sahibi olmayı ve işbirliği olanaklarını değerlendirmeyi amaçladık. Türkiye'nin dört bir yanındaki sanayi bölgelerinde üretim yapan işletmelerimizin, Kastamonu gibi potansiyel dolu bölgelere yatırım yapma konusundaki isteklerini göstermek adına bu ziyareti gerçekleştirdik” şeklinde açıkladı.

Ziyaret sırasında Kastamonu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Dellaloğlu ve Bölge Müdürü Seçil Dilekci Çakmak, bölgenin altyapı olanakları, sanayi potansiyeli ve yatırım teşvikleri hakkında detaylı bilgi verdi. İki taraf arasında olası işbirliği ve ortak projelerin ele alındığı görüşmeler, gelecekteki işbirliği olanaklarını değerlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

‘İş birliği ve Ortaklıkların Temelini Atmamıza Yardımcı Olacaktır’

Kastamonu OSB Yönetimi adına konuşan OSB Başkanı Turgay Dellaloğlu ise; : "Müstakil İş Adamları Derneği'nin bölgeye gösterdiği ilgi ve yapıcı yaklaşımından memnuniyet duyuyoruz. Mobilya, Orman Ürünleri, gıda, tekstil, makine gibi sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin Kastamonu'ya yatırım yapma potansiyeli büyük. Bu ziyaret, iş dünyası aktörleri arasında daha sağlam bir işbirliği ve ortaklıkların temelini atmamıza yardımcı olacaktır” dedi. 

Ziyaret sonunda, MÜSİAD Derneği üyeleri, Kastamonu OSB yönetimine teşekkür ederek, gelecekteki işbirliği ve projeler için görüşmelerin devam edeceğini belirttiler. 

Bakmadan Geçme