• Haberler
  • Genel
  • MÜSİAD Tedarikçi Günü Etkinliği Tamamlandı

MÜSİAD Tedarikçi Günü Etkinliği Tamamlandı

MÜSİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu ile MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO) organizasyonunda sektörün önde gelen müteahhitlik firmaları ile bu firmalara mal, ürün ve hizmet sunan tarafları bir araya getirerek etkin bir tanışma ve iş birliği oluşturmayı hedefleyen, üye firmaları buluşturan bir etkinliktir.

Yapılan etkinlikle ülkemizin yaklaşık 45 güzide müteahhit firması, konut üretici, gayrimenkul geliştirici, inşaat alanında faaliyet gösteren firmalarını 300’e yakın üyemizle bir araya getirerek 3 bine yakın B2B görüşmeye ev sahipliği yapılarak ürün veya hizmetlerini tanıtma ve pazarlama, uzun vadeli iş birlikleri kurabilme, yeni müşteriler kazanabilme ortamı sunulmuştur. Hem B2B görüşmeler ile hem de satın alma süreçlerini geliştirme yoluyla, sektör üyelerimizle diğer sektör temsilcileri arasında stratejik işbirliklerini teşvik etmek amaçlanmaktadır.

MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Sevglioğlu: “29 Mayıs Çarşamba günü MÜSİAD Genel Merkezinde gerçekleştirilen Tedarikçi Günleri Etkinlikleriyle randevulu B2B masa görüşmeleri sayesinde üyelerimize maksimum fayda sağlayacak firmalarla networking yapma imkânı sunuldu. Üyelerimizin ticaretini ve Pazar paylarını geliştirebilmelerine somut bir katkısı olacak bu etkinliğe MÜSİAD Kastamonu Şubemizden İntegral Sayaç Firması sahibi Sadık Kışlı ile Kasmer Mermer Sahiplerinden Nurettin Gündağ katıldı. MÜSİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu ile MÜSİAD Ticaret Ofisi (MTO) organizasyonunda yapılan bu tür etkinlikler, iş birliklerini teşvik ederek, satın alma süreçlerini hızlandırmayı, kaliteli ve uzun dönemli iş ortaklıkları oluşturmayı hedefleyerek sektöründe gelişmeye açık her üyemizin önünü açmaktadır” dedi. 

Bakmadan Geçme