Öğrenci Projeleri Bilim Şöleni Yapıldı

Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile 'Proje' dersleri kapsamında 'İhtisas Odaklı Öğrenci Projeleri Bilim Şöleni' etkinliği gerçekleştirildi.

Öğretim Üyelerinin poster sunumlarına verdikleri puanlarla değerlendirilen öğrencilerinden en yüksek puanlamayı alarak 1’inci, 2’nci ve 3’üncü olmaya hak kazanan öğrenciler Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özkan Evcin tarafından açıklanarak; öğrencilerimize ödülleri sırasıyla Orman Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol Akkuzu, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Sivrikaya, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alperen Kaymakcı ve öğrencilerin her zaman yanında olan Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz Şubesi Başkanı Erkan Gazibeyoğlu tarafından takdim edildi.

Orman Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Esra Nurten Yer Çelik danışmanlığında, öğrenci Seda Nur Atak ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Alperen Kaymakcı danışmanlığında çalışmasını yürüten öğrenci Mustafa Kavaklı 1’inci olmaya hak kazandı. Poster sunumları değerlendirme sonuçlarına göre Doç. Dr. Gonca Ece Özcan danışmalığında, öğrenci Sude Tüysüzoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Tutku Üçüncü danışmanlığında, öğrenci Orhan Uce ise 2’nci olmaya hak kazandılar.  Poster değerlendirme sonuçlarına göre; Doç. Dr. Gamze Savacı danışmanlığında Orman Mühendisliği Bölümü öğrenci Nisanur İspirli, Doç. Dr. Osman Emre Özkan danışmanlığında Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrenci Furkan Gencer 3’üncü olarak ödüllerini aldılar.

Özel Haber

Bakmadan Geçme