Öğrencileri Kütüphane Haftası Heyecanı Sardı

Kütüphane Haftası okullarda etkinliklerle kutlanmaktadır. 'Kütüphane Haftası' münasebetiyle Kastamonu'daki okullarda da farklı etkinlikler düzenleniyor.

60’ncı Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler tarafından okul bahçelerinde oluşturulan koreografiler renkli görüntülere sahne olurken öğrencileri ve öğretmenleri okul bahçelerinde okuma saati etkinliklerine katılıyor.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Okuma kültürünü yerleştirme ve okul kütüphanelerinin etkin olarak kullanılmasına yönelik 60’ncı Kütüphane Haftası da okullarımızda anlamlı etkinliklerle kutlanıyor. Amacımız kitap okuma ve kütüphane kullanma sevgisi ve alışkanlığını kazandırmak, kitap okuma becerilerini geliştirilmek, yenilikçi yöntemlerle öğrencilerimizin kitapla buluşmalarını sağlanmak ve okuma kültürünü geliştirilmek. Bu amaç ve hedef doğrultusunda özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, her projede yanımızda olan değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme