Öğretmen Akademileri'nde Konu 'Kendilik Cesareti'

Kastamonu Arkeoloji Müzesi'nde, Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Gemuhluoğlu tarafından Kendilik Cesareti konulu seminer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın öncülüğünde hayata geçirilen Kastamonu Öğretmen Akademileri faaliyetleri kapsamında düzenlenen Edebiyat Akademisi'nde bu hafta Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlerin kendi olma bilinci kazanmaları ve öğrencilere rehberlik etme konusunda bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Gemuhluoğlu tarafından Kendilik Cesareti konulu seminer verildi. Öğretmen Akademileri'nde Konu 'Kendilik Cesareti'

Kastamonu Arkeoloji Müzesi'nde gerçekleştirilen programda Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Gemuhluoğlu öğretmenlerle buluştu. Gerçekleştirilen seminere il Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker ve Şube Müdürü Vedat Terlemez katıldı.

Seminerde "Kendilik Cesareti" ile "Benlik Kavramı ve "Ben"i Oluşturan Unsurlar" konuları; "Çocuklarda Birey Olma Sürecini İnşa Etme", "Öğrencilerin Kendilik Cesareti Göstermesinde Öğretmenin Rehberliği" vb. alt başlıklar ile ele alındı.

Bakmadan Geçme