Oğuz Çetin'den Gelişim Ligleri değerlendirmesi

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Gelişim Liglerinde geride kalan 2022-2023 sezonunun değerlendirmesini yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Gelişim Liglerinde geride kalan 2022-2023 sezonunun değerlendirmesini yaptı.

Son derece başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirten Çetin şunları söyledi: “Öncelikle hem normal sezonun hem de finallerin çok iyi bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu sezon çok iyi bir planlama yaptık ve mayıs ayında tüm liglerimizin bitmesini sağladık. Bu sayede finaller daha iyi hava koşullarında oynandı, gençlerimiz yeteneklerini sahada daha iyi sergileyebildi. Federasyonumuzun gayretleriyle tüm kategorilerde yarı finaller, üçüncülük maçları ve finaller canlı yayınla ekrana geldi. Bu da gençlerimizi tüm ülkenin izleyebilmesi açısından çok faydalı oldu. MHK ile yaptığımız iş birliğiyle finallerde VAR sistemi uygulandı. Ayrıca Genç Milli Takımlar ile koordineli şekilde çalıştık ve Genç Milli Takım antrenörlerimiz karşılaşmaları izleyerek Genç Milli Takımlar oyuncu havuzu için yeni isimler tespit etme şansı buldu.”

ÇETİN, MUTLULUĞUNU DİLE GETİRDİ

Yaşanılan deprem felaketi nedeniyle bazı kulüplerin mücadelelerini noktalamak zorunda kaldığını hatırlatan Oğuz Çetin, bu kulüplerin yaralarını sarabilmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi. Gelişim Liglerinde tamamlanan sezon ile ilgili kulüplerin memnuniyetlerini kendilerine aktardığını belirten Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, bundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

YENİ SEZON PLANLAMASI BAŞLADI

Çetin, Antalya'daki finaller esnasında kulüplerin gençlik geliştirme teknik sorumluları ile bir araya geldiğini ve yeni sezonun planlanması için çalışmalara şimdiden başladıklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme