Okul Açılışlarına Üst Düzey Katılım

Hayırsever iş insanı Mecit Çetinkaya ve hayırsever eşi Binnur Çetinkaya tarafından İnebolu'ya kazandırılan iki eğitim kurumunun açılışı perşembe düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek.

Okul Açılışlarına Üst Düzey Katılım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim kurumlarının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan’ın, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ve Tarım Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılacakları öğrenildi. 

Manta Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Çetinkaya’nın yaptırdığı Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile tarihi Karadeniz İlkokulu'nun restore edilmesiyle faaliyete geçecek olan Binnur Çetinkaya Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılışı 4 Ocak 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek. İlk tören saat 12.00'de İnebolu Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenecek. Saygı duruşunda bulunulması ve protokol konuşmalarının ardından Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışı yapılacak. Binnur Çetinkaya Mesleki Eğitim Merkezi olarak restore ettirilen tarihi Karadeniz İlkokulu'ndaki açılış ise saat 13.30'da gerçekleştirilecek. Düzenlenecek törenin ardından Binnur Çetinkaya Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılış kurdelesi kesilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme