Okul Ziyaretleri Darende Ortaokulu İle Devam Etti

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Darende Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Okul Ziyaretleri Darende Ortaokulu İle Devam Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, beraberinde Şube Müdürü Halil İbrahim Kara ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Gümüş; “Güçlü Türkiye'nin teminatı olan siz değerli evlatlarımızın donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hâkim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmesi bizim için ve geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır” dedi. 

Akabinde; İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Darende Ortaokulu’nda öğretmenlerle bir araya geldi. Şube Müdürü Halil İbrahim Kara'nın eşlik ettiği ziyarette Darende Ortaokulu Okul Müdüründen okuldaki çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, okulun birimlerinde yaptığı incelemelerin ardından ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının, sosyal sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine sohbet etti. 

‘Türkiye Yüzyılı'nı İnşa Ediyorsunuz’

Öğretmenliğin özveri gerektiren bir meslek olduğunu, topluma sevgi ve değerleri öğretenlerin öğretmenler olduğunu vurgulayan Gümüş; “Geleceğin nesillerini yetiştirerek bir anlamda Türkiye Yüzyılı'nı inşa ediyorsunuz. Bu açıdan bize emanet edilen sevgili çocuklarımıza nitelikli bir eğitim verirken, onlara sevgiyi ve değerlerimizi de öğreteceğiz, onları geleceğe hazırlayacağız. Bunun için karşılıklı iletişimi kuvvetlendirerek öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitebilmek öncelikli hedefimiz olacaktır. Bu tür toplantıların karşılıklı duygu ve beklentilerin dile getirilmesi ve daha iyi anlaşılmak için gerekli olduğuna inanıyorum ve sürekli bir şekilde bütün öğretmenlerimizle bir araya gelerek ilimizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında sizlerle sohbet edeceğim” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme